PRESSEMELDING:

Monica Bergin Grimstad (58) blir ny administrerende direktør i Jobbklar Norge AS.

Grimstad kommer fra stillingen som daglig leder i Avigo AS. Hun har ledet Avigo siden 2014 og har solid erfaring fra arbeidsinkluderingsbransjen. Hun har også erfaring fra mediebransjen hvor hun har hatt ulike lederstillinger i Schibsted og Fædrelandsvennen. Grimstad har også gjennom årene hatt flere styreverv, blant annet styreleder i distriktsstyret for Arbeid & Inkludering i Sør og styreleder for IK Start. 

Grimstad bringer med seg svært relevant kompetanse og et bredt nettverk i regionen, uttaler styreleder i Jobbklar Norge AS, Morten Kraft.

- Vi er svært tilfredse med at Monica Bergin Grimstad kommer til oss. Hun blir en meget god erstatning for vår dyktige administrerende direktør, Øyvind Vedal, som går til topplederstillingen i NAV Agder, sier Kraft.

Jobbklar har hatt et tett og nært samarbeid med Avigo i mange år. Dette samarbeidet har vært både på et praktisk og operasjonelt nivå, men også på et overordnet strategisk nivå.

- Jobbklar har de siste årene markert seg veldig på utviklingssiden. Bedriften har et godt omdømme i bransjen og ellers i samfunnet, og blir regnet med når utenforskap og arbeidsinkludering blir diskutert. Dette er viktig for å få til den utviklingen og de resultatene eierne krever. Så har Avigo jobbet veldig bra på andre områder innenfor arbeidsinkluderingsfeltet, som jeg kanskje kan tilføre nyttig kunnskap om, sier Monica Bergin Grimstad.

Grimstad tiltrer som administrerende direktør i Jobbklar 1. september 2021.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med hele Jobbklar og folkene der. Og jeg gleder meg til å sette meg ned sammen med dem for å se på hvordan vi best kan utvikle selskapet videre, sier hun.

Kontaktinformasjon:
Monica Bergin Grimstad
Daglig leder i Avigo AS
+47 90 87 49 70
mg@avigo.no

Morten Kraft
Styreleder i Jobbklar Norge As
+47 90 03 80 52
kraftmorten@gmail.no