Sted: Jobbklar på Krøgenes i Arendal, Bedriftsveien 9.

Hvem passer kurset for?

Får du en klump i magen når du tenker på jobbintervju? Er du usikker på hvordan du vil håndtere en slik situasjon? Da er du ikke alene. Jobbintervju kan for de fleste utløse nervøsitet, stress og usikkerhet - men med litt øving vil man ofte oppleve at de høye skuldrene begynner å senke seg.

Hva er målet for kurset?

Dette kurset har som mål å bidra til senkede skuldre, økt trygghet og opplevelse av mestring i en jobbintervju-situasjon. Kurset har også som mål å hjelpe deltakerne til å forstå hva som er viktig å huske på å framheve i en slik kontekst, og hvordan man kan forberede seg godt.

Hva skjer på kurset?

Kurset vil ha en uformell stil, med innhold av undervisning, litt humor, og samtale. Det vil legges til rette for at den enkelte deltaker kan få øve seg på en intervju-situasjon i en trygg og uformell samtale-setting. Her trenger man ikke være redd for å dumme seg ut.

Kurset vil kunne tjene som grunnlag for videre samtale og veiledning mellom den enkelte AFT-deltaker og hans eller hennes jobbveileder.

Varighet: To timer.
Kapasitet: Maks 10 deltakere.

Det er en fordel om deltakerne har vært gjennom Jobbklar sitt kurs i CV og søknadsskriving i forkant, men det er ikke et krav.