Mange kan oppleve å være i en jobb de ikke trives med, eller de er usikre på hva de vil bli «når de blir store». Det kan også være at allerede har hatt drømmejobben, men av ulike årsaker ikke kan være i den lengre.

Det er ikke alltid like lett å vite hvilken vei du bør velge, og det er mange ulike retninger å velge! InFlow24 kan hjelpe deg til å bli litt mer klar over hva du kan trives med, hva slags miljø det er sannsynlig at du vil like og hva som er dine styrker.

På Jobbklar bruker vi InFlow24 som basis i alle våre tjenester, enten det er for å hjelpe deg over i et annet yrke, kartlegge årsaker til sykefravær eller som et utgangspunkt dersom du ikke har arbeidserfaring.

Du registrerer deg på InFlow24 Karriereportalen og lager deg en profil. Denne profilen er selvsagt oppdatert mot GDPR, og du eier dine data. Når du skal ha karriereveiledning på Jobbklar, vil en av våre jobbkonsulenter sende deg en lenke som inviterer deg til å dele dine data. Sammen vil dere gå gjennom kartleggingen, og du vil få økt innsikt i egne styrker, motivasjonsfaktorer, trivselsfaktorer, reaksjonsmønstre m.m.

Det finnes også en CV-modul inne på plattformen, der du kan bygge din egen CV.


InFlow24 kan også brukes på organisasjonsnivå for å kartlegge styrker, motivasjonsfaktorer, forbedringsområder, kommunikasjon og samspill i organisasjonen eller teamet. Da kan TeamMap være aktuelt for din bedrift.

Ta gjerne kontakt om du ønsker en prat om muligheter. 

Jeg ønsker å bli kontaktet på